Ma - Vr: 07:00-20:00Za: 09:00-16:00 Zo: Op afspraak023-5746611info@fysioenmotion.nl+31639439591Whatsapp 24/7 bereikbaar


ALGEMENE FYSIOTHERAPIE


Top fysiotherapie in Haarlem, Oostzaan en Wormer

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Haarlem of Oostzaan? Dan bent u bij Fysio & Motion aan het goede adres. Onze ervaren fysiotherapeuten leveren fysiotherapie van hoge kwaliteit. Fysiotherapie is voor iedereen die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. We kunnen u helpen met alle bewegingsgerelateerde klachten. Voor fysiotherapie in Haarlem en Oostzaan bent u bij Fysio & Motion in goede handen. Wij helpen u snel van uw klachten af


Dé fysiotherapeut in Haarlem & Oostzaan: Fysio & Motion

De klachten waarmee u bij onze fysiotherapeuten terecht kunt zijn zeer uiteenlopend. Van pijn en zwellingen tot stabiliteitsproblemen, krachtvermindering en zelfs ademhalingsproblemen. Onze fysiotherapeuten staan voor uw klaar in Haarlem en Oostzaan. Samen met u vinden wij een oplossing voor uw fysieke problemen.


Persoonlijk behandelingstraject

De eerste taak van onze fysiotherapeut is het bekijken van de klacht, zodat precies vastgesteld kan worden waar het probleem ligt. Het is belangrijk dat u begrijpt waarom u pijn heeft en wat hieraan ten grondslag ligt. Vervolgens wordt met uw goedkeuring de behandeling gestart. Ten behoeve van de behandeling wordt een traject uitgestippeld die ertoe moet leiden dat u weer pijnvrij bent in uw bewegingen. Om beter te blijven zal er een advies voortvloeien wat houvast biedt om deze klachten in de toekomst te voorkomen.


Meer informatie over fysiotherapie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u nog specifieke vragen over uw klachten? Neem dan gerust contact met ons op via 023-5746611 of mail ons op info@fysioenmotion.nl.
CONTACT INFO


023-5746611

info@fysioenmotion.nl

Plan hier uw afspraak

Copyright by Fysio & Motion 2018. All rights reserved.