Ma - Vr: 09:00-20:00Za: 09:00-16:00 Zo: Op afspraakWaarderweg 33 c102031BN HaarlemSkoon 251511HV Oostzaan023-5746611info@fysioenmotion.nl+31639439591Whatsapp 24/7 bereikbaar


Over ons

ONS TEAM


Mede-eigenaar – Fysiotherapeut, Manueel therapeut, (top)sport trainer

Maak kennis met Darius


Darius is de medeoprichter van Fysio & Motion. Sinds het behalen van zijn HBO Fysiotherapie Bsc, is zijn affiniteit met deze tak van de gezondheidszorg alleen maar groter geworden. In 2016 werd Darius mede-eigenaar van Paramedisch Centrum Oostzaan. Naast de cliënten die hij ziet in de algemene fysiotherapie setting, heeft hij de nodige topsporters begeleid en behandeld op zowel recreatief als professioneel topniveau. Darius haalt er voldoening uit om mensen van hun lichamelijke klachten af te helpen en weer aan het bewegen te krijgen, zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen. Darius heeft zich tevens gespecialiseerd in Dry Needling, Medical Taping en hij heeft zijn kennis uitgebreid met de nieuwste inzichten over het ontstaan en behandelen van peesontstekingen. Darius heeft Samen met Rami Fysio & Motion opgericht om zijn kennis en ervaring beschikbaar te kunnen stellen voor zowel de particulier als de zakelijke sector.
Mede-eigenaar – Fysiotherapeut, Performance trainer, Mulligan therapeut

Maak kennis met Rami


Rami is de medeoprichter  van Fysio & Motion. Zijn passie voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het jarenlang uitoefenen van topsport in zijn jeugd en tienerjaren. Na het behalen van zijn HBO Fysiotherapie Bsc. is hij gaan werken bij de hoog aangeschreven particuliere fysiotherapiepraktijk ReAT. Hier heeft hij zich onder leiding van de bekende fysiotherapeut Rayen Bindraban gespecialiseerd op meerdere gebieden, zoals Dry Needling, Mulligan Manuele Therapie, Functional Movement Screening, Medical Taping, Fysiotherapie in Bedrijf en Personal Training. Onder Rami’s begeleiding zijn de nodige topsporters en reguliere patiënten behandeld en genezen van een breed scala aan lichamelijke klachten.
Fysiotherapeut

Maak kennis met Chandra


Chandra heeft zijn diploma HBO Fysiotherapie Bsc. behaald aan de Hanzehogeschool te Groningen, nadat hij het profiel Fitness, Health & Management op het CIOS te Haarlem heeft afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan in verschillende milieus om zich te ontwikkelen tot Allround Fysiotherapeut. Zo is hij naar Zuid-Afrika gereisd om stage te lopen bij voetbalclub Ajax Cape Town. Tijdens zijn afstudeerstage bij PMC Oostzaan heeft hij met verschillende sporters gewerkt op zowel recreant als topsportniveau.

Chandra heeft tevens stage gelopen bij revalidatiecentrum Beatrixoord, waar het doel van de behandelingen gericht was op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënten en het zo normaal mogelijk kunnen functioneren in het alledaagse leven. Het behandelen, maar ook het ondersteunen, coachen en begeleiden van cliënten naar een actieve en gezonde leefstijl is hetgeen waar Chandra veel voldoening uit haalt. Dit wil hij in de toekomst graag voortzetten binnen Fysio & Motion.Copyright by Fysio & Motion 2018. All rights reserved.