Ma - Vr: 07:00-20:00Za: 09:00-16:00 Zo: Op afspraak023-5746611info@fysioenmotion.nl+31639439591Whatsapp 24/7 bereikbaar


MISSIE EN VISIE

Missie: Wat willen we bereiken?

Fysio & Motion is een eerstelijns fysiotherapiepraktijk. De praktijk beschikt over ervaren therapeuten met ieder zijn expertise en wordt gekenmerkt door het aanbieden van optimale patiëntenzorg op het gebied van preventie, curatieve zorg en re-integratie. Fysio & Motion zet zich in voor duurzame inzetbaarheid en richt zich met name op het bedrijfsleven (particuliere behandeling is tevens mogelijk; zie hoofdmenu: Particulier). Het doel is per patiënt een op maat gemaakt behandeltraject aan te bieden en een adviesrapport uit te brengen om het ziekteverzuim in uw bedrijf zoveel mogelijk in te perken. Wij realiseren dit door middel van doelgerichte en duurzame samenwerkingen. Onze therapeuten maken gebruik van een state of the art behandelmethode waarbij niet alleen het gevolg, maar tevens de oorzaak van de klacht(en) worden aangepakt.

Fysio & Motion streeft ernaar het ziekteverzuim in uw bedrijf omlaag te brengen door elke patiënt succesvol te begeleiden en behandelen.


Visie: Hoe gaan we onze doelen bereiken?

Fysio & Motion verleent optimale zorg waarbij de patiënt centraal staat. Wij streven ernaar een balans te bereiken tussen de persoonlijke belastbaarheid en de belasting die uw medewerkers ervaren in het dagelijks leven en vooral op het werk. Samen met u, de patiënt en onze vastberadenheid om de problemen structureel op te lossen, bekijken wij welke klachten de patiënt ervaart, hoe wij deze het beste kunnen behandelen en hoe deze in de toekomst kunnen worden voorkomen. Wij bereiken dit door een unieke op maat gemaakte behandelmethode waarbij een actieve deelname aan het herstelproces vanuit de patiënt wordt gevraagd. Tevens bieden wij werkplekonderzoeken aan. De rapportage van deze onderzoeken bevatten adviezen die u als werkgever kunt toepassen om de lichamelijke belasting van uw werknemers zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zorgen wij door middel van scholing dat onze therapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de daarbij behorende behandelmethoden optimaal beheersen.

Copyright by Fysio & Motion 2018. All rights reserved.