Ma - Vr: 07:00-20:00Za: 09:00-16:00 Zo: Op afspraak023-5746611info@fysioenmotion.nl+31639439591Whatsapp 24/7 bereikbaar


PERSONAL EN MEDISCHE TRAINING

Personal training

Personal Training bij Fysio & Motion is 100% resultaatgarantie. Onder begeleiding van een personal trainer/fysiotherapeut wordt er één op één een geschikt plan opgesteld om ervoor te zorgen dat jij jouw doelstellingen behaalt. Of je nou wil afslanken, aankomen in spiermassa, een extra stok achter de deur nodig hebt of een ander specifiek doel hebt, alles is mogelijk. Personal Training bij Fysio & Motion bestaat uit een uitgebreid voedings- en trainingsplan gebaseerd op jouw doelstelling waarbij mental coaching centraal staat. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw interesses, mogelijkheden en de doelstelling.

 


Medische training

Gezond bewegen onder deskundige begeleiding!

Medische training is het volgen van een specifiek op u afgestemd oefenprogramma onder begeleiding van de fysiotherapeut. Tijdens of na een periode van lichamelijke klachten kunt u door verantwoord te trainen uw algemene conditie, spierkracht en lenigheid verbeteren.

Vóór u aan de trainingen begint wordt u uitgebreid getest om uw bewegings- en belastingsmogelijkheden te bepalen. Aan de hand van de resultaten en uw persoonlijke wensen wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld. Hierdoor traint u op een veilige en efficiënte manier. Tijdens de medische training wordt er zowel één op één als in groepsverband (maximaal 4 personen) getraind. De training wordt gestart met een gezamenlijke warming-up om het lichaam voor te bereiden op de te volgen inspanning en de kans op blessures te voorkomen. Hierna volgen de individuele programma’s en worden specifieke oefeningen afgewerkt.

Elke groep staat onder leiding van één of meer fysiotherapeuten. Zo is er voldoende individuele aandacht en kan het overzicht gewaarborgd worden. Op deze manier kunt u verantwoord trainen, zelfs met de beperkingen die u ervaart.


Preventie

Ook wanneer u geen klachten heeft is bewegen belangrijk. Uw gewrichten en spieren blijven optimaal functioneren en uw lichaam is beter bestand tegen de inspanningen van het dagelijks leven. Als uw conditie toeneemt voelt u zich fitter en meer ontspannen. De balans tussen belasting en belastbaarheid van dagelijkse activiteiten staat hierbij centraal.

CONTACT INFO


023-5746611

info@fysioenmotion.nl

Plan hier uw afspraak

Copyright by Fysio & Motion 2018. All rights reserved.