Ma - Vr: 07:00-20:00Za: 09:00-16:00 Zo: Op afspraak023-5746611info@fysioenmotion.nl+31639439591Whatsapp 24/7 bereikbaar


TARIEVEN, CONTRACTEN EN HUISREGELS

Contracten

Als praktijk hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten en komt uw behandeling voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking, mits u daarvoor aanvullend verzekerd bent.

De fysiotherapeut is direct toegankelijk; dit wil zeggen dat u geen verwijsbrief van de huisarts of specialist nodig heeft om een eerste afspraak te maken.


Vergoedingen

Informeer zelf bij uw verzekeraar welke vergoeding u voor fysiotherapie krijgt!

Kinderen / jongeren tot 18 jaar hebben recht op 18 fysiotherapie behandelingen uit de basisverzekering en daarnaast vergoeding uit de aanvullende verzekering, afhankelijk van de aanvullende verzekering die ze hebben.

Volwassenen vanaf 18 jaar hebben geen recht op vergoeding voor fysiotherapie uit de basisverzekering behoudens een chronische indicatie (Lijst Borst). Deze chronische indicatie moet door een huisarts, specialist of verpleeghuisarts zijn vastgesteld. Een verwijzing met de juiste gegevens is hiervoor verplicht en moet in onze administratie worden bewaard. Bij chronische indicaties worden de eerste 20 behandelingen niet uit de basisverzekering vergoed. Deze komen voor eigen rekening of worden geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering vergoed, afhankelijk van welke aanvullende verzekering u heeft.


Tarievenlijst

Fysio & Motion
Per 1 Januari 2018

AANBOD PRIJS
 Consult Fysiotherapie (30 minuten) € 35,-
 Consult Fysiotherapie (60 minuten) € 46,-
 Telefonisch consult € 17,-
 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 50,-
 Screening € 15,-
 Intake en onderzoek na screening € 40,-
 Intake en onderzoek na verwijzing € 40,-
 Groepsbehandeling/medische trainging (2-3 personen) € 40,- p.p.
 Toeslag voor behandeling aan huis € 14,- (bovenop consult kosten)
 Rapportage medische informatie € 47,50
 Verstrekte verband- en hulpmiddelen Kostprijs
 Niet nagekomen afspraak  100% van de vastgestelde prijs

Huisregels

 • Iedere praktijkbezoeker gedraagt zich volgens de algemeen geldende fatsoensnormen en -waarden.
 • De praktijkhouder behoudt zich het recht voor om personen, die aanstootgevend gedrag vertonen, te (laten) verwijderen uit het pand.
 • Hinder andere bezoekers van het pand niet door uw auto op de oprit of de stoep te plaatsen.
 • Parkeer uw auto op de daartoe bestemde plaatsen. De royale parkeerplaatsen voor de praktijk zijn bedoeld voor de eigenaren.
 • Plaats uw fiets in de daarvoor bestemde fietsbeugels rond het gebouw.
 • In het gehele gebouw geldt een rookverbod.
 • Kauwgom in de oefenzaal is niet toegestaan.
 • De praktijkhouder is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade aan eigendommen in de praktijk of op het praktijkterrein. Wij adviseren u geen waardevolle spullen onbeheerd in de praktijk te laten liggen of in de jas aan de kapstok te laten zitten.
 • Tijdens trainingen in de oefenzaal dient u geëigende sportkleding en schone sportschoenen met lichte zolen te dragen.
 • In de oefenzaal en in de behandelruimtes dient men een handdoek te gebruiken ten behoeve van de hygiëne. Na gebruik van trainingsapparatuur dient het apparaat schoon achter gelaten te worden.
 • Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliënten die zich niet aan de instructies van de fysiotherapeuten hebben gehouden.
 • Het aantal behandelingen dat door uw verzekering wordt vergoed, verschilt per verzekeraar en polis.
  Wij adviseren zelf uw behandellimiet en vergoeding in de gaten te houden, want wij houden ons niet verantwoordelijk voor eventuele overschrijdingen.
 • Patiënten die niet aanvullend zijn verzekerd of zij die zelf betalen, dienen dit meteen na de behandeling te voldoen. Een kwitantie ontvangt u gelijk van uw behandelaar en een praktijk nota wordt u toegezonden.
 • Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u deze 24 uur van tevoren af te zeggen of te verzetten. Formeel zijn wij verplicht een niet nagekomen afspraak bij u in rekening te brengen.
 • Verandering in uw verzekering, adres of telefoonnummer ? Geef dit dan s.v.p. direct door.

Copyright by Fysio & Motion 2018. All rights reserved.