Ma - Vr: 07:00-20:00Za: 09:00-16:00 Zo: Op afspraak023-5746611info@fysioenmotion.nl+31639439591Whatsapp 24/7 bereikbaar


SPORTFYSIOTHERAPIE

Sportfysiotherapie in Haarlem, Oostzaan, Ijburg en Wormer: Fysio & Motion

Bij sportfysiotherapie gaat het in hoofdzaak om de belastbaarheid van de sporter of de patiënt weer terug te brengen op het oude niveau van voor de blessure, of nog beter, hoger dan voor die tijd. Het doel van een behandeling door onze sportfysiotherapeuten is atlijd het verhogen van de belastbaarheid van de behandeling (of de training).

Revalideren of trainen gericht op het behalen of verbeteren van sportprestaties kenmerkt zich door specifieke (trainings) elementen die aan bod moeten komen tijdens een training. Zo moeten de juiste voorwaarden als voldoende trainingsprikkels, mate van belasting, rustmomenten etc. worden gecreëerd en aangereikt om later ook daadwerkelijk te kunnen voldoen aan de eisen die vanuit de sport worden gevraagd. Iedere structuur in het lichaam (bot, pees, spier etc.) vraagt een specifieke manier van belasten of trainen om optimaal te kunnen herstellen.

Voor sportfysiotherapie in Haarlem, Oostzaan en Ijburg bent u bij Fysio & Motion in goede handen. Wij helpen u snel van uw klachten af.


Dé sportfysiotherapeut in Haarlem, Oostzaan & Ijburg

Onze sportfysiotherapeuten in Haarlem, Oostzaan & Ijburg houden binnen het proces van trainen en revalideren altijd rekening met uw sport specifieke eigenschappen. Naast het lokaal behandelen van een blessure wordt ook uw hele bewegingsketen onderzocht zodat er een behandelplan op maat wordt gemaakt, welke is afgestemd op uw individuele capaciteit en hulpvraag. Dit kan variëren van amateursport tot aan topsportniveau.


Meer informatie over sportfysiotherapie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u nog specifieke vragen over uw klachten? Neem dan gerust contact met ons op via 023-5746611 of mail ons op info@fysioenmotion.nl.

CONTACT INFO


023-5746611

info@fysioenmotion.nl

Plan hier uw afspraak

Copyright by Fysio & Motion 2018. All rights reserved.